tiistai 26. tammikuuta 2021

Kotimaiset HAVU-tuotteet nyt -40%!

Päätin tehdä radikaalin ratkaisun saadakseni asiakkaat kokeilemaan kotimaisia HAVU-sarjan huulipunia ja huulihoidepakkausta. Tammikuun loppuun asti eli tämän viikon nämä ympäristöystävälliset luomuraaka-aineista tehdyt Havu-tuotteet ovat -40%.


HAVU-huulipunat ja hoiteet tutustumishintaan NYT -40%


Hoitavat huulipunat

Otin nämä HAVU-tuotteet meille myyntiin ennen joulua, koska halusin esitellä asiakkaillemme tämän kotimaisen innovaation. Haluan myös osaltani auttaa kotimaisen kosmetiikan menestymistä ja nuorta rohkeaa Lumi Maunuvaaraa onnistumaan. 
Olen aina suhtautunut hyvin skeptisesti kotimaiseen kosmetiikkaan, koska olen nähnyt valitettavan suuren määrän täysin epäonnistuneita kokeiluja. Kiinnostuin jo 2018 Havusta, jota Aalto-yliopiston opiskelijat kehittivät. Tunnen muutamia opettajia Aalto-yliopistosta ja he kertoivat tällaisen tuotteen olevan tulossa myyntiin. Vuoden 2020 aikana Havusta on ollut juttuja lehdistössä ja sille oltiin luomassa myyjäverkostoa. Päätarkoitushan Lumi Maunuvaaralla on ollut lähteä Japanin markkinoille, mutta valitettavasti korona vaikuttaa siihenkin. Kuitenkin oli tosi hienoa, että hän heti reagoi koronan tuomiin iho-ongelmiin ja kehitti tuon kolmen tuotteen huulihoitopakkauksen NYT 33€ (norm.56€). 
Havun huulipunat NYT 22€ (norm.38€) ovat laadullisesti todella hoitavia ja sisältävät hyvälaatuisia luomukasviöljyjä. Silti huulipunat pysyvät hyvin, eivätkä ole liian rasvaisia tai tahmeita. Värisävyt ovat kauniin ja tyylikkään luonnollisia, eikä niissä ole kimalletta tai helmiäistä. Toivonkin, että asiakkaat auttavat yhdessä minun kanssa Havua menestymään. Nythän ei ole mitenkään hyvä ajankohta myydä huulipunia, koska niiden ostaminen on vähentynyt maskin käytön vuoksi. Itsekkään en olisi missään tapauksessa ottanut uusia huulipunia myyntiin, ellei syitä olisi kotimaisen tuotteen menestys, tietoisuus ympäristöystävällisyydestä ja suomalaisten raaka-aineiden käyttö. 


Tyylikkäät värisävyt

Havu-huulipunien värit sopivat kaikenikäisille ja kaikki sävyt sopivat arkimeikkiin. Pehmeitä ja vaaleita sävyjä ovat mm. LAVENDER, joka on viileä nude-sävy ja antaa huulille aavistuksen mustikkaista hehkua sekä NUDE, joka on lämpimämpi sävy ja hyvin luonnollinen. Nämä sävyt sopivat ihan kenelle tahansa, eivätkä ne takuulla ole liian voimakkaita. 
Sävy ROSE on perinteinen roosa ja sopii myös poskipunaksi, LILY on pirteä liila ja SAND on hieman voimakkaampi viileä nuden sävy. Hiukan vahvempia värisävyjä ovat RED, joka on raikas puhdas hiukan oranssiin taittava punainen, CRANBERRY kirkas viileämpi marjaisen punainen, VIOLET on vaalea liila pastelliväri, PINK on lämpimämpi perinteinen vaaleanpunainen ja COSMOS, joka on vahva violetti. 
Havu-huulipunien väripigmentit ovat mineraalipigmenttiä ja siksi kirkkaammatkaan sävyt eivät ole tyrmäävän voimakkaita, vaan käyvät ihan kaikille. Itse olen kokeillut näitä kaikkia ja jokainen sopii omaan väritykseeni, joten valinnan voi tehdä vaatteiden ja fiiliksen mukaan. Lempivärini ovat Sand ja Cosmos. 
Huulihoitopakkaus NYT 33€ (norm.56€) on huulten pelastuspaketti, koska suusuojan käyttö aiheuttaa rohtumaa, punoittavaa ärsytysihottumaa ja sieni-infektioita. Pakkauksessa on kolme tuotetta, joista jokainen riittää 3-4 kuukauden käyttöön. Huulinaamio sisältää tyrniöljyä ja se levitetään nukkumaan mennessä vahvana kerroksena huulille ja suunympärille. Aamulla huulinaamion pehmittämiltä huulilta kuoritaan koivunkuorijauhetta sisältävällä kuorintavoiteella kuollut solukko pois. Kolmas tuote on huulivoide, jota käytetään pitkin päivää. Nämä hoitotuotteet sopivat myös miehille ja lapsille sekä myös koivuallergikoille, koska niissä ei ole siitepölyjä. 
Ollaan edelläkävijöitä ja autetaan kotimaista osaamista menestymään!



HUOM. yli 100€ ostoksesta saat LAHJAKSI Dermalogican tuotepaketin, joka sisältää Hydro Masque Exfoliant kuorintanaamion, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen ja Antioxidant Hydramist hoitosuihkeen matkakokoisina. Arvo 39€



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 


 

1 kommentti:

  1. Anonyymi08:01

    Onpa upea tarjous. Mitä olen googletellut Havu-huulipunasta, arviot ovat kauttaaltaan olleet sekä laatua, värisävyjä että pakkausta ylistäviä.

    Leena

    VastaaPoista