maanantai 31. joulukuuta 2018

Aloita uusi vuosi uudella ilmeellä!

Dermatude-kasvohoito mahdollistaa sen, että voisit lähteä uuteen vuoteen ainakin kymmenenvuotta nuoremman näköisenä. Parissa kuukaudessa olemme saaneet lukuisia tosi tyytyväisiä asiakkaita. Myös minulle ja Marille on ollut suuri ilo tehdä hoitoa jossa tulokset näkyy niin selvästi ja asiakkaat itsekin hämmästelevät hoidon vaikutuksia.

Dermatude-kasvohoito todella vaikuttaa

Olen aina suhtautunut suurella epäluulolla oman alani uutuuksiin, koska olen nähnyt niin monen menetelmän hiljaa poistuneen myynnistä. En koskaan lähde tekemään hoitoja jotka ovat uutuuksia ja kokemuksia on vähän. En halua pitää omia asiakkaitani koekaniineina. Dermatude vakuutti minut siinäkin, että se on tullut käyttöön 2010 ja koko ajan sen markkinat vaan laajenee. Suomeen menetelmä tuli 2016 ja nyt meillä on noin neljäkymmentä kauneushoitolaa jotka tekevät Dermatude-kasvohoitoa. Laitteen hankkiminen meille oli tosi suuri investointi, mutta en voinut olla sitä ottamatta, kun koin ja näin hoidon tulokset. Dermatuden myötä on kasvohoidoissa siirrytty ihan muihin ulottuvuuksiin kuin tähän astiset kasvohoidot ovat pystyneet. Myös se on tärkeä asia, että Dermatude-kasvohoito on takuulla turvallinen ja hoidon jälkeen iholla ei ole mitään jälkiä, tai edes voimakasta punoitusta. 
Mari tekee Dermatude-kasvohoitoa ystävälleni Anitalle (70v.)ja tulokset jo yhdestä 
hoitokerrasta oli näkyvät esimerkiksi ylähuulen pystyryppyihin.  


Näytä kymmenen vuotta nuoremmalta

Jo yksittäinen hoitokerta jäntevöittää ihoa näkyvästi. On vaikea selittää miltä iho näyttää ja tuntuu, koska jokainen asiakas kokee sen eri tavalla. Siitä kaikki on yhtä mieltä, että iho tuntuu erilaiselta ja näyttää paljon paremmalta. Kasvot näyttää kapeammilta, koska turvotus poistuu ja sen tuoma löysyy vähenee. Koin itse hyvin selvästi, että leuan alla ja leukaperissä ollut löllyvä veltostuminen väheni jo yhdellä hoidolla huomattavasti. Minun syvät pystyrypyt kulmakarvojen välissä väheni puoleen ja iho tuntui aivan erilaiselta. Nyt olen tehnyt jo useampia neljän hoitokerran sarjoja ja jokainen asiakas näytti ainakin kymmenen vuotta nuoremmalta hoidon jälkeen. Siitäkin huolimatta, että asiakkaat ovat olleet meidän vakioasiakkaita joiden iho on hyvässä kunnossa ja vanhenemista on pystytty hidastamaan muutenkin. Valitettavasti itse en ole saanut kuin kaksi perättäistä hoitoa, koska työaika menee niin tiiviisti asiakkaiden hoitamiseen. Toivon kuitenkin, että itsekin saisin vähintään neljän hoitokerran sarjan. Näinhän se aina on ettei suutarin lapsilla ole kenkiä. Kotihoitotuotteet saa Dermatude-hoitosarjan olla ennallaan, jos kotona käyttää Dermalogican ja iS Clinicalin tuotteita. Lisätehoa kotihoitoonkin vielä saa käyttämällä iS Clinicalin Youth Serumia (179€) ja Youth Intensive Creme voidetta yöksi ja päiväksi. Youth Intensive Creme on vielä tämän päivän tarjoushinnalla NYT 179€ (229€). Suosittelen kokeilemaan Dermatude-kasvohoitoa yhden kerran ja sitten voi päättää jatkaako sarjahoitoon. Yksittäinen Dermatude-kasvohoito maksaa 170€ ja hoitoaika on noin tunti ja vartti. Sarjahoidon tutustumistarjousta pidensin vielä helmikuun loppuun ja neljä hoitokertaa maksaa 600€. 
Hyvää uutta vuotta blogin lukijoille ja kaikille asiakkaille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti