keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Joulukalenteritarjouksena Neck Perfect Complex

Joulukalenteriarvonnassa Multivitamin Power Recovery Masquen voitti ANI KELLOMÄKI ja hän osallistui instagramin kautta. Onnea voittajalle! Olemme häneen yhteydessä.

Tänään 19.12 joulukalenteripallosta tuli iS Clinicalin Neckperfect Complex kaulavoide, vain 64 € (norm. 95 €).


Neckperfect Complex on oma suosikkini

Kerroinkin jo keväällä, että ensimmäinen tuote jota iS Clinicalista kokeilin oli tämä Neckperfect Complex kaulavoide. Eräs kollegani toi sen minulle, kun tapasimme Dermalogican koulutuksessa. Siihen asti en kovinkaan paljoa tiennyt iS Clinicalista ihmettelin vaan miten suosittu se oli maailmalla. Tiesin myös, että moni tuttu Dermalogicaa käyttävä kosmetologi oli ottanut iS Clinicalin toiseksi hoitosarjaksi firmaansa. Olin aika skeptinen tuon kaulavoiteen suhteen ja olisin itse aloittanut kokeilun jostain hoitovoiteesta. Ystäväni vannoi, että tuote puhuu puolestaan ja sen suurempia esittelyjä ei tarvita. Parin päivän käytön jälkeen ymmärsin mistä hän puhui. En ollut käyttänyt erillistä kaulavoidetta vuosikausiin, kun Dermalogicalla ei sitä ole. Myönnän, että välillä kaipasin sitä, koska iän myötä kaula on tarvitsee erityisen paljon hoitoa. Edellisessä hoitosarjassa jota käytimme 1990-luvulla oli kaulavoide ja se oli hyvin suosittu. Sitä en enää missään tapauksessa olisi käyttänyt, koska se sarja sisälsi hajusteita, väriaineita ja mineraalirasvoja, mutta siihen aikaanhan ei muuta ollut saatavillakaan. Neckperfect Complex tuntui siloittavalta jo parissa päivässä ja ymmärsin, että kaulani kärsi kuivuudesta ja hoidon puutteesta.

Kaula tarvitsee erityishoitoa

Kaula on todella ongelmallinen hoitaa ja siinä näkyy ensimmäisenä ihon veltostuminen. Kaulan iho joutuu todella koville ja sitä harvoin huomioidaan. Näin talvella kaulaan kiedotaan karheita kaulahuiveja jotka hankaavat ja imevät iholta kaiken kosteuden. Toisaalta se on myös alttiina tuulelle ja sateelle ellei kaulahuivi ole tarpeeksi suojaava. Kaulan iho kärsii yleensä talvisin kuivuudesta ja riittämättömästä hoidosta. iS Clinicalin Neckperfect Complex on koostumukseltaan hyvin toisenlainen kuin kasvojen hoitovoiteet. Kaulan iho on paljon kestävämpää kuin kasvojen iho, mutta se on ohuempaa ja sen kimmosäikeet katkeilevat nopeammin. Kaulan iholla ei ole yhtään rasvasolukerrosta joka vahvistaisi joustavuutta. Neckperfect Complex sisältää todella runsaasti kosteutta olematta rasvainen. Se imeytyy täysin eikä rasvoita vaatteita tai huiveja. Neckperfect Complex sisältää myös todella paljon vaikutusaineita ja siksi se saatttaa aluksi kihelmöidä ja kutista, kun sitä käyttää. Siinä olevat kiinteyttävät raaka-aineet ovat hyvin tehokkaita ja ne voivat olla liikaa kasvojen iholle. Suosittelen Neckperfect Complexia kaikille yli 35-vuotiaille jatkuvaan käyttöön. 


10 kommenttia:

 1. Anonyymi14:27

  Mukana.
  EevaV

  VastaaPoista
 2. Anonyymi14:34

  Mukana.
  EevaV

  VastaaPoista
 3. Mukaan!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 4. Anonyymi17:46

  Mukana arvonnassa!
  Eliisa

  VastaaPoista
 5. Anonyymi19:39

  Hyvä voide! Mukana arvonnassa:)

  Marjukka

  VastaaPoista
 6. Mukana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Olisi kyllä käyttöä, joten tälläkin krt mukana :)

  VastaaPoista
 8. Mukana :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista