lauantai 15. joulukuuta 2018

Joulukalenterista paljastui Sound Sleep Cocoon

Tämän aamuisesta arvonnasta Precleansen voitti PIIA MÄKIHANNU ja hän osallistui instagramin kautta. Onnittelut!  Osoite meiltä löytyykin.


Sound Sleep Cocoon on erilainen yövoide

Tämän päivän tarjous Sound Sleep Cocoon NYT 69€ (110€) yövoiteesta on niin hyvä ettei sitä voi ohittaa. Säästät 41€ tekemällä yövoideostoksen nyt ja Sound Sleep Cocoon on ihana joululahjanakin. Sound Sleep Cocoon on Dermalogican uusimpia tuotteita joka tuli myyntiin noin vuosi sitten. Se nousi pian monen vakioasiakkaan suosikiksi monipuolisen vaikutuksensa vuoksi.
Sound Sleep Cocoon sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Sen erityinen vaikutus on vähentää tuoksullaan stressihormonin eritystä. Sound Sleep Cocoonissa ei ole mitään hajusteita niin kuin ei ole missään meidän myymissä tuotteissa. Tuoksu tulee voiteeseen laventeli-santelipuu ja patsuliöljystä ja se on ihanan mieto, mutta mielihyvää tuottava ja stressiä vähentävä tuoksu. Voide vapauttaa läpi yön tätä öljyseosta joten se pysyy aktiivisena pitkin yötä. Laventeli on perinteinen rauhoittava tuoksu jota on käytetty jo satoja vuosia erilaisissa rentouttavissa yrttiseoksissa.
Sound Sleep Cocoon on lähes geelimäinen ja todella hyvin imeytyvä voide jossa on paljon kosteuttavia vaikutusaineita. Tuo laventeli vähentää myös ihon punoituksia ja ärsytyksiä ja siksi Sound Sleep Cocoon sopii herkälle ja couperosaiholle erinomaisesti. Aluksi olin todella skeptinen tämän rauhoittavan ja yöunta parantavan vaikutuksen suhteen. Koen nukkuvani levollisemmin kuin ennen. Yöllä, kun joskus heräilen Herttaa ja poikia palvelemaan tuo mieto tuoksu tulee nenääni ja se tuottaa mielihyvän tunteen. Dermalogica on tässäkin ollut edelläkävijä.

7 kommenttia:

 1. Anonyymi10:33

  Mukana arvonnassa:)

  Marjukka

  VastaaPoista
 2. Tämä on huippu mukava yövoide käyttää...en ole laventelin tuoksun ystävä, mutta tässä se tuoksu ei haittaa. Pakkaus on superkätevä myös..mukana siis arvonnassa😍

  VastaaPoista
 3. Mukana, talviaurinko :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi14:07

  Mukana arvonnassa.
  Eliisa

  VastaaPoista
 5. Mukaan!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 6. Otin viikolla yhteyttä kauneushoitolaanne ja jälleen kerran on todettava, loistavaa asiakaspalvelua. Kiitokset ja mukana ollaan arvonnassa :)

  VastaaPoista