maanantai 17. joulukuuta 2018

Lisää joululahjaideoita!

Eilen jo kirjoitinkin näistä Dermalogican supertarjouksista. Niitä voi ostaa joululahjoiksi, mutta järkevää on hankkia ne itselle täydentämään omaa kotihoitosysteemiä. Tuotteet ovat nyt sen hintaisia, että ne voi ostaa, vaikka varastoon. Kaikki pakkaukset tuli Suomeen vasta joulukuun alussa ja avaamattomina ne säilyy kaksi vuotta. Joten ei ainakaan pilaantumisesta ole pelkoa.

Breakout Clearing Skin Kit 

Clean Start nuorisolinjan pakkaus on tyylikkäässä läpinäkyvässä meikkipussissa mikä sopii pojille ja tytöille. Muutenkin Clean Start tuotteet ovat tarkoitettu kaikille ja ne eivät ole mitenkään naisellisia pakkauksia. 
Pakkaus sisältää: Washing Foam 75ml puhdistusgeeli 
                             Breakout Clearing Booster 10 ml paikallishoitoaine finneille 
                             Skin Soothing Hydrating Lotion 30 ml kosteusemulsio
Pakkauksen hinta on NYT 19€ ja normaalihinta on 32€ eli säästät 13€. Näitä pakkauksessa olevia erikoiskokoja ei ole saatavissa erikseen. 

Athleisure Essentiels 

Athleisure hoitopakkaus on sama mikä oli lahjatuotteena Black Fridayna. Sen normaalihinta on 58€ NYT 25€ eli hintaetusi on 33€!
Pakkaus sisältää: SkinPerfect Primer sk 30 meikinpohjustusaineen matkakoon
                            Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamion matkakoon
                            Multi-Active Toner 30ml hoitosuihke matkakoko ja tuotteet on pakattu läpinäkyvään meikkipussiin. Näitä tuotteita ei ole yleensä myynnissä matkakokoina joten ne kannattaa ostaa ihan itselleenkin reissuja varten.


SKIN SMOOTHING CREAM  50ml NYT 45€ (norm.66€) 
Meillä on vielä jäljellä jonkin verran Dermalogican Skin Smoothing Cream kosteusvoidetta kaikille ihotyypeille hyvin edulliseen hintaan. Voide on normaali pikkukoko joka riittää aamulla ja illalla käytettynä noin 6-8 viikkoa tietysti ihotyypistä riippuen. Tuubi on kuitenkin sen kokoinen, että se on helppo pitää matkoillakin mukana. Joululahjaksi se on oikein hyvä, koska se sopii aivan kaikille. Erinomainen se on miehille, koska Skin Smoothing Cream imeytyy todella nopeasti ja miehethän tunnetusti inhoavat paksuja rasvoja. Myös ikäihmisille se on mukava voide ja tuoksukin on miellyttävä, vaikka mitään tuoksuaineita siinä ei ole. Itselle Skin Smoothing Cream sopii hyvin varavoiteeksi pidettäväksi matkalaukussa, tai kesäasunnolla. 

Kaikkia näitä tuotteita ja pakkauksia on vain määrätty erä eikä niitä tule lisää. Ellet pääse heti ostoksille toimitaan entiseen tapaan ja tuotteen voi varata sähköpostilla, tai tekstarilla. Lähetämme näitä tuotteita myös, vaikka niitä ei verkkokaupassa olekaan. Sitä emme takaa ehtiikö ne enää jouluksi. Olen myös jouluviikollakin noin kello 19 asti työssä joten meille voi poiketa illemmallakin. Joinakin iltoina olen myöhempäänkin joten ilmoita, jos tulet vielä myöhemmin. 
Tervetuloa ostoksille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti