torstai 27. joulukuuta 2018

Youth Intensive Creme on tarjoushinnalla vuoden loppuun!

Voin yksinkertaisesti sanoa, että iS Clinicalin Youth Intensive Creme NYT 179€ (229€) on paras meillä myynnissä oleva hoitovoide. Kaikkien yli 35-vuotiaiden kannattaa käyttää sitä ainakin yövoiteena.

Suosikkivoide

Nyt on heti harmikseni tunnustettava, että tämä Youth Intensive Creme on loppunut meiltä ja lisätilaus on kadonnut postin uumeniin. Meille piti tulla uusi erä jo viime viikolla, mutta kahden paketin lähetyksestä oli juuri tämä osa kadoksissa. Toivotaan, että torstain aikana tilanne selviää ja voiteet meille mahdollisimman pian. Odotan itsellenikin uutta purkkia Youth Intensive Cremeä, kun omani loppui viime viikolla. Olen aivan ihastunut Youth Serum + Youth Intensive Creme yhdistelmään. Moni asiakas on sanonut, että jo muutaman päivän jälkeen Youth Intensive Cremen vaikutus tuntuu ja näkyy selvästi. Itse koin myös näin enkä ole vastaavaa tulosta nähnyt mistään muusta voiteesta. Youth Intensive Creme on ollut rutikuivalle iholleni erinomainen, koska se ei pelkästään kosteuta vaan parantaa ihon omaa kosteuden sitomiskykyä. Huomaan selvästi ettei ihoni ole enää niin kuiva kuin aikaisemmin ja kosteuden tarve on kokonaan muuttunut. Iho ei tunnu hyvin kosteutetulta pelkästään voiteen levityksen jälkeen vaan vielä iltapäivälläkin. Tuntu hyvästä kosteutuksesta säilyy muutaman päivän, vaikka ei Youth Intensive Cremeä käytäkään. Se on siis tehnyt tehtävänsä ja parantanut ihosolukon toimintaa.
iS Clinicalin valtti on tehokas tuotekehitys vaikutusaineissa.


iS Clinicalin tripeptidi1 on huipputehokas vaikutusaine

IS Clinical perustettiin 2000-luvun alussa ja se on noussut ammattikosmetiikan ykköseksi viime vuosien aikana. Heidän tuotekehittely raaka-aineiden osalta on tämän hetken innovatiivisintä koko kosmetiikkarintamalla. Kuparitripeptidi1 on vaikutusaineena kaikissa iS Clinicalin elvyttävissä tuotteissa ja se on ollut uusi askel eteenpäin voiteiden vaikuttavuudessa. En olisi vielä parikymmentävuotta sitten voinut uskoa, että pelkästään voiteen vaikutus voi olla näin näkyvä. Youth-linjan kotihoitotuotteet ovat erinomaisia yhdistää Dermatude-kasvohoitoon. Metaterapiaan perustuvan Dermatude-hoidon yksi vaikutus on hoitotuotteiden imeytyvyyden parantuminen moninkertaiseksi. Dermatuden avulla Youth-linjan tuotteet pääsevät kunnolla imeytymään ja vaikuttamaan ja tulos on näkyvä. Suosittelen Youth Serum (179€) seerumiksi ja se käy myös silmien ympärille. Sen päälle silmänympärysvoiteeksi Youth Eye Complex (115€) ja hoitovoiteeksi Youth Intensive Creme NYT 179€ (229€). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti