perjantai 14. joulukuuta 2018

Joulukalenterista paljastui Precleanse

Eilisen joulukalenterituotteen voitti MARJA KÄLLSTRÖM ja hän osallistui facebookin kautta. Onnittelut!



Hyvä puhdistus on ihonhoidon perusta

Dermalogican Precleanse alkupuhdistusöljy tuli myyntiin lähes kymmenen vuotta sitten ja se mullisti täysin ihonpuhdistuksen vaikutukset. Precleanse sulattaa kaiken rasvaliukoisenkin meikin, ympäristösaasteet ja ihon oman talierityksen. Sen avulla iho varmasti puhdistuu, mutta ei kuivu ja kiristy. Ennen Precleansea tehokkaasti puhdistavat tuotteet olivat voimakkaita ja ihoa rasittavia ja kuivattavia. Precleanse muutti koko ihonpuhdistuskäsitteen, koska se on myös samalla hoitotuote. Precleansen myötä siirryttiin ihonpuhdistamisessa kaksoispuhdistukseen mikä on nykyään käytössä melkeimpä kaikilla hoitosarjoilla. Tarkoitus on, että ensimmäinen puhdistus tehdään Precleansella ja se poistaa kaiken ulkoapäin tulevan lian ja rasvaliukoiset aineet kasvoilta. Sen jälkeen iho pestään ihotyypin mukaisella puhdistusaineella ja se poistaa kaiken ihon erittämät kuona-aineet. Samalla Precleansesta imeytyy hoitavia aineita ihoon ja varsinkin talvella sillä on suuri merkitys ettei puhdistaminen kuivata, vaan hoitaa ihoa. 

Precleanse ja Precleanse Balm on sisarukset

Tänään joulukalenterista tuli Precleanse, mutta kerron samalla sen pikkusiskosta eli Precleanse Balmista (58€). Precleanse Balm tuli myyntiin vasta pari vuotta sitten ja se on tarkoitettu kuivalle iholle. Sitä käytetään samaan tapaan kuin nestemäistä Precleansea, mutta siinä on vielä enemmän hoitavia vaikutuksia. Atoopikoille Precleanse Balm on ollut pelastus ja sen vaikutuksesta vesipesu on mahdollista heillekin. Itse käytän aina talvella tätä Precleanse Balmia, koska kuiva ja ikääntynyt ihoni vaatii hoitoa todella paljon. Precleanse Balm on täyteläinen voide joka sulaa nesteeksi iholle
levitettäessä. Se on myös parempi pitää matkoilla mukana, koska se ei valu tuubista ulos. Näiden Precleansetuotteiden ansiosta puhdistuksesta on tullut yksi ihon hoitovaihe ja se on nopeuttanut ja tehostanut meikin poistoa. Precleanse poistaa lähes kaikki vedenkestävätkin silmämeikit ja sulattaa huokosiin piintyneen meikkivoiteen. Ellet ole vielä kokeillut Precleansea tee se nyt.

7 kommenttia:

  1. Mukana :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  2. Saara15:49

    Mukana, precleanse on huippu! Saara, TRE

    VastaaPoista
  3. Mukaan
    pirjo.seppala52 at gmail.com

    VastaaPoista
  4. Mukaan arvontaan!
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  5. Anonyymi22:54

    Mukana arvonnassa:)

    Marjukka

    VastaaPoista