maanantai 17. joulukuuta 2018

Joulukalenterituote on Daily Microfoliant!

Eilen joulukalenterituotteena olleen Hydra Cool Serumin voitti nimimerkki FLICKA ja hän osallistui tämän blogin kautta. Onnittelut! Otamme häneen yhteyttä, koska yhteyistiedot löytyy meiltä.Daily Microfoliant taikajauhe

Daily Microfoliant NYT 39€ (80€) on nyt alle puoleen hintaan ja se on erinomainen joululahjatuote kenelle tahansa. Daily Microfoliantin lempinimi on taikajauhe, koska sillä saa helposti ja nopeasti näkyviä tuloksia jokaiselle ihotyypille. Taikajauhe on Dermalogican eniten myyty tuote koko maailmassa. Eikä se ole mikään ihme, koska mikään muu hoitotuote ei vaikuta näin näkyvästi aivan kaikkien ihoon. Silloin, kun Daily Microfoliant tuli markkinoille lähes parikymmentävuotta sitten se mullisti käsitykset kuorinta-aineista täysin. Nyt jokainen ihotyyppi voi hyötyä kuorinnasta turvallisesti ja jopa herkkä couperosa iho voi paremmin Daily Microfoliantia käyttäen. Tämä kuorintajauhe sisältää riisientsyymin joka sulattaa ihon pinnalta vain täysin kuolleen solukon. Sillä ei ole mahdollisuus kuoria liikaa, koska se ei vaikuta elävään ihosoluun. Daily Microfoliant ei ole mekaaninen kuorinta eikä se raavi, tai ärsytä ihoa.

Taikajauhetta käytetään näin

Kuorinta tehdään aina puhtaalle iholle joten pese kasvot ensin ihotyypin mukaisella puhdistusaineella. Ota Daily Microfoliant jauhetta noin puolikas teelusikallinen kämmenelle ja lisää hanasta muutama tippa vettä joukkoon. Hiero kämmenet vastakkain ja jauhe muuttuu kuplivaksi vaahdoksi jolla pestään kasvot. Daily Microfoliantin ei tarvitse antaa vaikuttaa vaan se aika riittää mikä kasvojen pesuun menee. Voit hieroa hiukan enemmän nenän pieliä, tai leukavakoa mitkä yleensä tukkeutuvat helpoiten. Daily Microfoliantilla voit kuoria kevyesti myös huulet ja silmäluomet. Kesällä tätä kuorintaa voi käyttää jopa päivittäin niin kuin sen nimikin sanoo. Näin talvella suosittelen sitä kuivalle ja herkälle iholle noin joka kolmas päivä ja sekaiholle joka toinen päivä. Daily Microfoliantia kannattaa käyttää usein, koska liiasta kuorivuudesta ei ole vaaraa. Järkevintä on käyttää sitä useamman kerran viikossa.

8 kommenttia:

 1. Oma ihoni on äärimmäisen herkkä, mutta tämä kuorintajauhe sopii minullekin...mukana siis arvonnassa😁

  VastaaPoista
 2. Anonyymi14:09

  Mukana arvonnassa. :)
  keljailua@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukaan
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukaan arvontaan!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Mukaan :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista