torstai 13. joulukuuta 2018

Joulukalenterista löytyi Dynamic Skin Recovery sk 50

Tänään arvonnan voitti HETA RÖNKKÖ ja hän osallistui facebookin kautta. Onnea!


Dynamic Skin Recovery sk 50 on kiinteyttävä päivävoide

Varsinkin kesällä Dermalogican kiinteyttävä Dynamic Skin Recovery sk 50 on meidän suosituimpia voiteita, koska siinä on kaikki yhdessä pakkauksessa. Näin talvellakin Dynamic Skin Recovery sk 50 on tarpeen, koska se suojaa säteilyltä, pakkaselta, tuulelta ja kuivalta sisäilmalta. Varsinkin ne jotka eivät käytä meikkiä ihoaan suojaamassa tarvitsevat tämän tyyppistä voidetta päiväksi, kun Dynamic Skin Recovery sk 50 on. Se soveltuu myös meikinalusvoiteeksi, koska hoitavuudestaan huolimatta se imeytyy täysin. Suosittelen kaikille yli kolmekymppisille päivävoiteeksi Dynamic Skin Recoveryä sk 50 myös talvellakin, koska se hoitaa ja kosteuttaa eriomaisesti sisäilman kuivattamaa ihoa. Korkeasta suojakertoimesta huolimatta voide jättää ihon mattapintaiseksi. Välttämätön uv-suojallinen voide on niille jotka saavat pigmenttiläiskiä auringosta. Sitten, kun lumi tulee maahan pilvisenkin päivän säteily moninkertaistuu ja se riittää heti tummentamaan pigmenttiläiskiä. 

Uv-suojaa tarvitaan aina

Tätä kirjoittaessani vettä sataa ja aurinkoa ei ole näkynyt aikoihin, mutta asiantuntijat kertovat ihon saavan siltikin uv-säteilyä. Olen pitänyt hiukan hätävarjelun liioitteluna uv-suojallisen päivävoiteen käyttöä Suomen marras-joulukuussa. Kuitenkin nyt joudun pyörtämään vanhat opit, koska ilmaston 
muutosten vuoksi pilvet ei enää estä uv-säteilyä kokonaan ja myös sisävalaistus ja tietokoneet 
tuottavat ihosolukkoa vaarantavaa säteilyä. Ympäristömme muuttuu niin, että käyttöön on otettava ihonhoidossakin uudenpia oppeja. Vielä 1980-luvun alussa opetettiin ettei maan pinnalle asti tule kuin A-säteilyä ja aivan hiukan B-säteilyä. C-säteilyä pidettiin jo tappavana ja ihmiskunta ja luonto ei sitä kestäisi. Nykyisin B-säteilyä tulee lähes saman verran kuin A-säteilyäkin ja C-säteitäkin tulee jo aikamoisesti ja luonto alkaa sopeutua siihen ja ihmiset sairastua ihosyöpään. Kukaan ei vielä tiedä millainen vaikutus on kymmenien vuosien istumisella tietokoneen ääressä. Nykyisin tiedetään vaan sen kuivattava vaikutus ja siltäkin Dynamic Skin Recovery sk 50 suojaa hyvin. 

7 kommenttia:

 1. Mukaan!
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukaan!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Anonyymi17:10

  Mukana arvonnassa.
  keljailua@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Joulu lähestyy ja jännitys lisääntyy, kun saa osallistua arvontaan :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi20:25

  Mukana arvonnassa:)

  Marjukka

  VastaaPoista
 6. Mukana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista