torstai 13. joulukuuta 2018

Dermatude tuottaa tuloksia!

Aamun arpajaiset voitti Heta Rönkkö ja hän osallistui facebookin kautta. Onnittelut! Otamme häneen yhteyttä. Palkintonahan oli siis ihana Pro-Heal Serum joka on tehotippa kaikille ihotyypeille.

Dermatude-kasvohoitoa tehdään paljon

Olen nyt tehnyt Dermatude-kasvohoitoa useamman viikon ja useita neljän kerran hoitosarjoja on nyt kesken. Hämmästelen työni tulosta. En olisi ikinä uskonut kymmenen vuotta sitten, että pystyisin kosmetologina saamaan aikaan näin näkyviä tuloksia. Ihonhoidon kehitys on mennyt huimaa vauhtia eteenpäin ja tuntuu hienolta tehdä näin hyviä hoitoja. Todella kivaa on, että nyt pystyn vaikuttamaan monen asiakkaan suurimpaan ongelmaan eli ihon vanhenemisen merkkeihin. Suurin osa asiakkaista on meidän vakituisia kävijöitä ja tunnen heidän ihonsa hyvin. Jokaisen hoidon lopussa olen toistaiseksi hämmästynyt miten paljon tulosta olen saanut aikaan. Se myös ruokkii asiakkaiden halua ottaa sarjahoitoja. Neljän kerran sarjahoito on vielä vuoden loppuun asti 600€, kun yksittäisen hoitokerran hinta on 170€. Hoitoa voi myös tehdä yksittäin, koska jo yhden hoitokerran jälkeen tulos on näkyvä.

Ihmeisiin ei pystytä

Yritän myös vähän toppuutella ettei kenellekään tule vääriä mielikuvia ja pettymyksiä sen takia. Mihinkään ihmeisiin ei ole mahdollisuutta, että kaksikymmentävuotta katoaisi yhdessä hoidossa. Dermatude-kasvohoito on tehokkain turvallinen menetelmä ihon kiinteyttämiseen kosmetologilla. Seuraava vaihtoehto on sitten plastiikkakirurgia. Tähän astisissa tuloksissa selvin muutos on ihon napakkuudessa. Yhdenkin hoidon jälkeen näen kaikilla miten posket roikkuvat vähemmän kuin tullessa. Itse olen kokenut kaikista parhaimpana tuloksena, että iho on kiinteämpi ja jämäkämpi ja se tuntuu ja näkyy. Ihon väri myös tasoittuu. Kirjavuus vähenee ja kalpeus muuttuu heleydeksi. Acnearpia voidaan myös Dermatudella hoitaa, mutta en ainakaan toistaiseksi markkinoi sitä. Acnearvet ovat edelliinkin haasteellisia ihan plastiikkakirurgillekin, koska arvet voi olla hyvin syviä kraatereita. Sen olen huomannut, että samalla, kun ihon kiinteytymistä hoidetaan acneihosta kärsineet saa näkyvää tasoitusta myös tähän arpikudokseen. Hämmästyttävää miten hyvin voidaan vielä vaikuttaa yli viisikymppisen finniarpiin. Arpihoito on tavallaan tullut sivuvaikutuksena ryppyhoidon lisäksi. Tervetuloa kokeilemaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti