lauantai 8. joulukuuta 2018

Joulukalenteritarjous on iS Clinicalin Active Serum

Arpaonni oli tänään KAISA LARIMAALLA joka osallistui fecebookin kautta. Onnittelut! Otatko meihin yhteyttä sähköpostilla



Tämän päivä joulukalenteripallosta löytyi iS Clinicalin Active Serum 15 ml nyt vain 65 € (norm. 89 €) joka on iS Clinicalin suosituin seerumi. Active Serum sopii niille joiden ihossa on vähän kaiken näköistä ongelmaa. Toisaalta pintakuivuutta, mutta myös tulehtuneita finnejä ja epätasaisuutta. Isolla osalla meidänkin uusista asiakkaista iho on juuri tällainen, ja tarvitaan tasapainoa tilanteeseen. Tässä vaiheessa Active Serum on erinomainen apu. Se supistaa huokosia ja hillitsee talineritystä ja sitä kautta mustapäät ja näpyt vähenee. Toisaalta Active Serum poistaa hilseilyä ja kuollutta solukkoa jolloin ei enää synny talitukkeumia. Active Serum hillitsee myös tulehdusta aiheuttavien bakteereiden toimintaa ja tulehtuneita finnejä ei enää muodostu. Tämä seerumi aktivoi ihosolujen toimintaa mikä nopeuttaa näppyjen ja aknearpien parantumista, mutta samalla se auttaa siloittamaan ryppyjä ja juonteita. Active Serum vaikuttaa lähes kaikkiin iho-ongelmiin ja se sopii kaikille. Sen käytöstä hyötyy teinityttö, mutta myös isoäiti.
Parantumisvaiheessa olevat finnit jättävät jälkeensä pitkiksi ajoiksi epätasaista ihonväriä ja myös siihen Active Serum auttaa. Pigmenttiläiskät vähenevät ja muutkin auringon aiheuttamat haitat korjautuvat. Aloitettaessa Active Serumin käytön se voi kihelmöidä ja jopa kirvelläkin muutamana ensimmäisenä käyttökertana. Active Serumin vaikutusainepitoisuus on korkea ja iholla menee muutama päivä tottua siihen. Yleensä viikon käytön jälkeen ei tunnu enää mitään ja hoitotuloksia alkaa näkymään 1-2 viikon kuluttua. Active Serumia käytetään joka ilta 3-5 tippaa puhdistetulle iholle ja sen päälle ihotyypin mukainen hoitovoide.

8 kommenttia:

  1. Mukaan arvontaan!
    pirjo.seppala52 at gmail.com

    VastaaPoista
  2. Anonyymi12:26

    Mukana arvonnassa!

    Marjukka

    VastaaPoista
  3. Anonyymi13:08

    Osallistun arvontaan:)
    Leena

    VastaaPoista
  4. Osallistun arvontaan!
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  5. Anonyymi14:27

    Mukana!
    Eliisa

    VastaaPoista
  6. Anonyymi15:53

    Loistotuote, mukana arvonnassa! Anne,Jkl

    VastaaPoista
  7. Mukana! (Toivottavasti tämä ei tuli kaksi kertaa)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi23:19

    Osallistun arvontaan!
    Elina

    VastaaPoista