tiistai 11. joulukuuta 2018

Joulukalenterista tuli Sheer Tint sk 20

Tämän aamun arpajaisissa Bt-Sonic ultraäänilaitteen voitti LEENA joka osallistui blogin kautta arvontaan. Onnittelut! Meiltä löytyykin sähköpostiosoite hänelle joten otamme pian yhteyttä.


Sheer Tint sk 20 cc-voide

Silloin, kun kukaan ei vielä puhunutkaan cc-voiteista, tai bb-voiteista Dermalogicalla oli ne jo myynnissä. Lyhenteethän tarkoittaa sitä, että tuotteessa on useampi vaikutus. Sheer Tint sk 20 NYT 65 € (norm. 85 €) värillinen päivävoide on ollut myynnissä jo pitkään ja se on monen vakio meikkituote. Aikoinaan, kun Sheer Tint sk 20 tuli myyntiin sen sanottiin olevan kolme tuotetta yhdessä tuubissa. Sheer Tint sk 20 on kosteusvoide, värivoide ja aurinkovoide. Siinä on kolme värisävyä dark, medium ja light. Tuo medium väri on ehdoton suosikki ja näitä kahta muuta harvemmin tarvitaan. Tosin joillakin on kaksi, tai kolmekin sävyä kotona ja niistä voi sekoittaa juuri siihen hetkeen sopivan värisävyn. Sheer Tint sk 20 on hyvin läpikuultava sävyltään ja se häipyy hiusrajaankin nätisti ilman, että meikkivoiteen raja näkyy. Tarkoitus on, että tätä värillistä päivävoidetta voi käyttää yksinään ilman mitään muuta hoitotuotetta. Se toimii kesäaikaan Suomessakin, mutta tähän aikaan vuodesta jokaisen iho tarvitsee lisäkosteutusta.
Meillä on myös vielä muutama tuubi Skin Smoothing Creamia 50 ml hintaan 45€ (66€). Se on erinomainen meikinalusvoide joka samalla tasoittaa kuivuudesta johtuvia juonteita ja helpottaa kiristävää oloa.

10 kommenttia:

  1. Mukana :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  2. Mukaan
    pirjo.seppala52 at gmail.com

    VastaaPoista
  3. Mukana päivän arvonnassa :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  4. Mukana :)
    minna1995(at)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Mukana :)
    susannaposti88@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Mukaan arvontaan!
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  7. Anonyymi16:43

    Hyvä tuote! Mukana arvonnassa:)

    Marjukka

    VastaaPoista
  8. Anonyymi21:18

    Mukana! Joskus olen teiltä tilauksen mukana saanut tästä näytteen ja tykkäsin kyllä. Unohtunut koko tuote :) Tuuli M.

    VastaaPoista
  9. Mukana!
    minna1995(at)gmail.com

    VastaaPoista
  10. Mukana!
    han.nystrom@gmail.com

    VastaaPoista