maanantai 10. joulukuuta 2018

Joulukalenterista löytyi Bt-Sonic

Eilisen joulukalenterituotteen eli iS Clinicalin ihanan Body Complexin voitti TiinaS ja hän osallistui blogin kautta. Hänen sähköpostiosoitteensa löytyykin ja otamme yhteyttä. Onnittelut!


Bt-Sonic on helppo käyttää

Bt-Sonic NYT 99 € (126 €) ultraäänilaite tuli meille myyntiin viime jouluna ja todella moni vakioasiakkaamme käyttää sitä kotonaan säännöllisesti. Kevyt ultraäänivirran vaikutus vilkastuttaa ihon pintasolukon toimintaa täysin eri tavalla kuin sen käsin hieromalla voi tehdä. Bt-Sonicia suositellaan käytettäväksi kaksi minuuttia joka päivä joko puhdistusaineen, tai kuorinta-aineen kanssa. Laitetta voi käyttää minkä hyvänsä kosmetiikan kanssa joten se ei ole sidottu meidän tuotteisiimme, mutta tietysti tulos on aina parempi, jos käytettyjen tuotteiden laatu on hyvä.
Jokainen Bt-Sonicin ostaja on jaksanut käyttää laitetta joka päivä, koska siitä tulee rutiini niin kuin hampaiden pesusta. Iho tuntuu paljon puhtaammalta ja jotenkin kevyemmältä laitteen käytön jälkeen ja se innostaa käyttämään sitä. Bt-sonic toimii pattereilla ja olen ihan ihmeissäni miten pitkään patterit kestää siinä. Hoitolassa käytössäni olevaan laitteeseen vaihdoin patterit ensimmäisen kerran parisen viikk oa sitten. Sitä laitettahan käytetään monia kertoja päivässä ja huomattavasti pidempään kuin kaksiminuuttia eli sillä käytöllä patterit riitti noin 11 kuukautta. Yksikään laite ei ole mennyt rikki, vaikka asiakkaat ovat kertoneet putoamisista ja muista vahingoista. Aluksi Marin kanssa pelkäsimme pienkoneiden olevan sen verran heppoisia, että rikki menneistä laitteista tulee meille ongelmia. Onneksi pelkomme oli turha. Bt-Sonic tulee samalta laitevalmistajalta kuin kaikki meidän hoitolan laitteet ovat tulleet jo toistakymmentä vuotta ja sen laatu on ammattilaistasoa. 

Bt-Sonic moninkertaistaa ihonhoidon vaikutukset

Näen aivan selvästi Bt-Sonicia käyttävillä asiakkailla sen vaikutukset. Noin kolmen kuukauden säännöllisen käytön jälkeen iho selvästi vahvistui. Se on ihan looginen vaikutus solutoiminnan eli verenkierron ja aineenvaihdunnan elpymisestä. Ensisijaisesti ultraääni vaikuttaa ihon puhdistumiseen, koska sen avulla tali, hilseily ja muut kuona-aineet nousevat ihohuokosista pois. Tämä vaikutus on erittäin näkyvää epäpuhtaalla ja rasvoittuvalla iholla. Teini-ikäiset ovat hyötyneet todella näkyvästi laitteen käytöstä ja varsinkin poikia koneet innostaa ihon puhdistukseen.
Rasvoittuvalle iholle laitetta voi käyttää aamuin ja illoin jolloin tulos on nopeampi ja parempi. Hämmästyksekseni myös couperosaiho on saanut hyötyvaikutuksia Bt-Sonicista. Ihotoimintojen elpyminen ja vahvistuminen parantaa ihon suojautumista ja ohentuminen vähenee. Kirjavalle ja pigmenttiläiskäiselle iholle laite tekee todella hyvää, koska epätasainen pigmenttisolukko poistuu nopeammin. Tuota samaa laitetta voi käyttää koko perhe, koska hoitopää on silikonia eikä elätä bakteereita. Voihan hoitopäätä myös pyyhkäistä amiseptilla tai jollain käsidesillä, jos niin haluaa.15 kommenttia:

 1. Mukaan!
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tän tarvisin, mukana siis😍

  VastaaPoista
 3. En oo varma lähetinkö edellisen kommentin...joten laitan uudestaan, että mukana arvonnassa😉

  VastaaPoista
 4. Anonyymi10:20

  Mukana arvonnassa!

  Marjukka

  VastaaPoista
 5. Anonyymi12:03

  Mukana BT-Sonicin arvonnassa.
  Leena

  VastaaPoista
 6. Anonyymi16:23

  Mukana jännittävässä arvonnassa :) Anne, Jkl

  VastaaPoista
 7. Tämähän olisi hyvä, osallistun arvontaan.

  VastaaPoista
 8. Tämähän olisi hyvä,osallistun arvontaan.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi20:03

  Mukana :) Saara Tre

  VastaaPoista
 10. Anonyymi20:40

  Mukana arvonnassa. Minnamis

  VastaaPoista
 11. Olisipa kiva voittaa tämä :)

  VastaaPoista
 12. masikissa23:35

  mukana

  VastaaPoista
 13. masikissa23:39

  olen mukana

  VastaaPoista
 14. Anonyymi05:45

  osallistun :) kasaa2

  VastaaPoista