sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Joulukalenteritarjous on Body Complex

Tänään arvotun joulukalenterituotteen voitti Virpi Nummela joka osallistui facebookin kautta. Onnittelut! Otathan meihin yhteyttä sähköpostilla info@kauneushoitolainkeri.fi.Body Complex siloittaa vartalon ihon

iS Clinicalin Body Complex vartalovoide nousi heti keväällä yhdeksi suosikkituotteeksi ja se loppuikin maahantuojalta kertaalleen. Kesällä sen suosion salaisuus oli ihoa siloittava vaikutus ja avoimissa vaatteissa näytti iho paremmalta. Siloittavan vaikutuksen tekee pieni määrä hedelmähappoentsyymejä raaka-aineissa ja sitä samaahan käytetään kasvojen ryppyvoiteissa. Hedelmähappoentsyymit ovat erinomaisia kosmetiikan raaka-aineita kosteuttamaan, kirkastamaan ja siloittamaan ihoa. Niitä vaan harvemmin käytetään vartalotuotteissa, koska ne ovat sen verran kalliita. Nyt iS Clinical on löytänyt hyvän raaka-aineyhdistelmän ja vartalovoide on pysynyt kohtuuhintaisena.

Näin talvella Body Complex on aivan välttämätön tuote poistamaan ihon hilseilyä ja kuivuutta. Kaikki tietää, että viimeistään helmikuussa sääret ovat suomuilla ja selkä kutisee kuivuuttaan. Paras hoito olisi siihenkin ennalta ehkäisevä hoito niin, että vartalovoidetta aloitetaan käyttämään ennen kuin iho on jo ehtinyt kuivumaan. Body Complex on ihana joululahja itselle tai läheisille. Joulusaunan jälkeen on ylellisen ihanaa levittää vartalolle silkkimäinen voide, joka imeytyy todella nopeasti. Selvää on, että puolisollekin on mukavampaa koskea ihoon joka tuntuu miellyttävältä. Joululahjana Bo Complex sopii myös ikäihmisille, koska heidän ohut iho tarvitsee hyvälaatuisia voiteita. Body Complex on koostumukseltaan enemmän nestemäinen maito kuin voide. iS Clinicalin tuotteissahan ei ole tuoksua, mutta Body Complexin raaka-aineissa tuoksu on miedon hedelmäinen ja se tuntuu levitettäessä kivalta. Tuoksu kuitenkin haihtuu täysin ja siksi voide sopii tuoksuallergisillekin. 

8 kommenttia:

 1. Mukaan!
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukaan arvontaan!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Anonyymi13:06

  Mukana arvonnassa:)

  Marjukka

  VastaaPoista
 4. Anonyymi17:53

  Mukana myös!
  Eliisa

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa:)
  susannaposti88@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Mukana päivän arvonnassa.
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista