tiistai 18. joulukuuta 2018

Joulukalenterista ilmestyi Multivitamin Power Recovery Masque!

Eilisen joulukalenterituotteen Daily Microfoliantin voitti SIRKKA KINNUNEN ja hän osallistui facebookin kautta. Onnittelut! Otamme häneen yhteyttä.Ambulanssi tuubissa

Tämän päivän joulukalenteritarjous on Dermalogican pitkäaikainen suosikki Multivitamin Power Recovery Masque naamio joka tunnetaan ambulanssina tuubissa. Tämä tarkoittaa sitä, että on iholla mikä ongelma tahansa multivitamiininaamio auttaa aina. Se on aivan totta, koska vitamiinien antioksidanttinen vaikutus rauhoittaa kuivaa herkistynyttä ihoa, mutta myös tulehtuneet finnit parantuu nopeammin. Multivatamiininaamio on myös hyvin helppo käyttää ja nopea. Se levitetään paksuhkona kerroksena puhtaalle iholle ja sen vaikutusaina on 10-15 minuuttia, mutta sen voi jättää myös yöksi vaikuttamaan. Kuorinnan, vaikka Daily Microfoliantin jälkeen käytettynä sen vaikutus tehostuu entisestään koska imeytyminen paranee. Monelle himosaunojalle multivitamiininaamio on ihon pelastus, koska se vähentää saunomisen kuivattavaa ja rasittavaa vaikutus ja lämpimälle puhtaalle iholle naamio myös imeytyy paremmin. 

Kokeile myös käsiin

Parhaimmillaan multivitamiininaamion ambulanssivaikutus on erilaisissa ihoärsytyksissä ja ihottumissa. Atooppiselle iholle se on erinomainen ja myös atooppiseen käsi-ihottumaan se on tehokas. Hiero käsiin runsas kerros multivitamiininaamiota ja anna laita puuvillahanskat. Anna pakkauksen vaikuttaa yön yli ja tätä voit toistaa, vaikka joka yö tai ainakin 2-3 kertaa viikossa. Käsi-ihottumiin joiden syntymekanismia ei tunneta on moni vakioasiakas saanut hyvän avun multivitamiininaamiolla ja se ei ainakaan koskaan vahingoita ihoa niin kuin kortisonit ja muut lääkevoiteet. 

10 kommenttia: