tiistai 11. joulukuuta 2018

White Lightening tuotteet kirkastavat ihonvärin

Suomalaisten hyvin vaalealle iholle tulee helposti uv-säteilyn aiheuttamia pigmenttiläiskiä eli maksaläiskiä. Ne vaalenevat, kun auringon valo vähenee, mutta iho voi siltikin jäädä kirjavaksi ja samean väriseksi.


White Lightening tuotteet sopii kaikille

iS Clinicalilla on kaksi tuotetta jotka on tarkoitettu pigmenttiläiskien poistoon ja kirkastamaan ihon väriä. Ne ovat White Lightening Complex (155€) hoitovoide ja White Lightening Serum (89€) tehoseerumi. Paras tulos saavutetaan, kun näitä kahta tuotetta käytetään yhtäaikaa eli seerumi ensimmäiseksi puhtaalle iholle ja sen päälle hoitovoide ja näin tehdään aamulla ja illalla. Hyvin kuoritulla iholla tuotteet vaikuttavat tehokkaimmin ja onkin hyvä ottaa käyttöön iS Clinicalin Warming Honey Cleanser (49€), tai Dermalogican Daily Microfoliant (80€). Suosittelen näitä White Lightening tuotteita kaikille jotka haluavat kirkastaa ihon väriä. Varsinaisia pigmenttiläiskiä ei tarvitse olla vaan epätasainen kirjavan harmaa iho saadaan tasaiseksi ja kuulakkaan raikkaaksi näillä White Lightening tuotteilla. Vähäisiin värivirheisiin voi käyttää pelkästään White Lightening Complex hoitovoidetta ja muuta ihotyypin mukaista seerumia. Näin syksyllä, kun kesän tasaisempi rusketus on kadonnut ihosta tulee läiskikäämpi ja pinnan kuivuminen tuo ihoon harmaata hilseilyä.

Kirkasta kesän kirjavoittama iho

White Lightening tuotteet voi käyttää kuurina nyt kesän jälkeen ja tuotteet riittävät noin parin kuukauden käyttöön. Silloin, kun on voimakas taipumus pigmenttiläiskiin pitää White Lightening tuotteet olla jatkuvasti käytössä ja päivävoiteessa täytyy olla viidenkympin uv-suoja. iS Clinicalin Eclipse sk 50 (49€) antaa erittäin tehokkaan suojan pigmenttiläiskiä vastaan. Extreme Protect sk 30 
(85€) sopii taas tähän vuodenaikaan hyvin päivävoiteeksi, koska aurinko ei paljoa enää näyttäydy. Extreme Protect sk 30 sopii muutenkin hyvin päivävoiteeksi talvella, koska se on täyteläisen hoitava ja suojaava koostumukseltaan. Hyvä tuoteyhdistelmä ihan kenelle tahansa joka haluaa kuulaan ja raikkaan ihonvärin on Extreme Protect sk 30 päivävoiteeksi ja White Lightening Complex yövoiteeksi. 

2 kommenttia:

  1. Jollei arpajaisonni osu kohdalle tällä krt niin toivottavasti Bt sonic tulee tarjoukseen toistekin :D

    VastaaPoista
  2. Mukana����
    zeynepjarvinen@gmail.com

    VastaaPoista