lauantai 1. joulukuuta 2018

Joulukalenteritarjous Youth Complex

Tänään on joulukuun ensimmäinen päivä ja meidän joulukalenterista on ensimmäinen pallo avattu. Sieltä löytyi näytepussi iS Clinicalin Youth Complexista. Se tarkoittaa sitä, että huomiseen asti tarjouksessa onYOUTH COMPLEX 129€ (norm.175€). Huomenaamulla myös arvotaan yksi Youth Complex kaikkien osallistujien kesken. Arvontaan voi osallistua tässä blogissa, tai facebookissa. Laittakaa nimenne tuohon blogin kommenteihin niin olette mukana arpajaisissa. Ellette halua laittaa omaa nimeänne voitte laittaa jonkun nimimerkin, vaikka Mirrikissa. Sitten, kun ilmoitan voittajaksi tuon Mirrikissan voitte laittaa meille sähköpostin, tai tekstarin tuletteko noutamaan palkinnon, vai lähetetäänkö se teille postin kautta.
Arvonta tapahtuu siten, että lasken kaikki arvontaan osallistuneet siinä järjestyksessä, kun olette nimenne laittaneet. Vuoroaamuina lasken ensin blogin nimet ja sitten seuraavana aamuna aloitan facebookin nimilistasta. Näin jokaisella arvontaan osallistuneella on numero. Me laitamme isoon kippoon niin monta numerolipuketta, kun osallistujia on. Sen jälkeen Mari toimii onnettarena ja hän ottaa tuolta kiposta yhden lipukkeen. Sitten vaan ilmoitamme voittajan nimen, tai nimimerkin ja onnittelemme voittajaa. Tuotteen voi hakea meiltä ja ellei se ole mahdollista postitamme sen voittajalle.

Näiden joulukalenteritarjousten kanssa pitää olla nopea ja verkkokaupasta ne poistuu seuraavaan aamuun kello yhdeksään mennessä. Sama tarjous on tietenkin myös hoitolassa, mutta ellette ehdi sitä samana päivänä hakemaan laittakaa sähköpostia, tai tekstaria koska sen noudatte.

Youth Complex sopii kolmekymppisillekin

Nyt ei pidä sekoittaa tätä tuotetta Youth Serumiin (175€) mikä on erittäin elvyttävä tehotippa jo hiukan vanhemmalle iholle. Youth Complex on ohut voide joka käy aamulla ja illalla kaikille ihotyypeille. Hyvin kuivalle iholle suosittelen päiväksi sen päälle näin talvella Dermalogican Barrier Repairin (69€) tai iS Clinicalin Shield Reparative Balmin (79€). Youth Complex käy kaikille yli kolmekymppisille ensimmäiseksi ryppyvoiteeksi. Kaikki yli kolmekymppiset voivat käyttää tätä tuotetta hidastamaan ihon vanhenemista ja siloittamaan ryppyjä ja juonteita. Youth Complex on tehoseerumi ja voide yhtäaikaa eli sen kanssa ei tarvitse käyttää erillistä tehoseerumia. Youth Complex on erinomainen ensimmäinen elvytystuote kolmenkympin jälkeen. Siinä vaiheessa suosittelen, että Youth Complexia käytetään yksi pakkaus syksyllä eli nyt ja toinen keväällä huhti-
toukokuussa. 
Youth Complex elvyttää kollageenisynteesiä niin, että ihosoluissa jo hidastunut kollegeenin tuotanto lisääntyy ja ihon kimmoisuus ja joustavuus paranee. Youth Complex sisältää iS Clinicalin kehittämää tripeptidi1 raaka-ainetta joka on ollut mullistava kehitelmä kosmetiikassa parantamaan kollageenisynteesiä. Youth Complex on myös erinomainen tehotuote dieetin, sairastumisen, tai raskauden jälkeen. Se korjaa myös uv-säteilyn aiheuttamaa solutuotannon heikkenemistä ja talven aurinkoloman aikana ja jälkeen Youth Complex on paras mahdollinen hoitotuote. Yli nelikymppisellä iholla Youth Complex pehmentää jo syntyneitä ryppyjä ja ihon veltostumista. Youth Complex on myös helpoin mahdollinen hoitovoide, koska sen lisäksi tarvitaan vaan silmänympärysvoide ja tietysti puhdistustuotteet. 
 


3 kommenttia:

 1. Osallistun ihanaan arvontaan :)

  Sähköpostiosoite löytyy nimimerkin takaa ja annan luvan yhteydenottoon.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi13:37

  Eliisa

  VastaaPoista
 3. Anonyymi14:19

  Talviaurinko :)

  VastaaPoista