maanantai 3. joulukuuta 2018

Kosmetiikkasarjoissa on valinnan varaa

Useampi asiakas on kysellyt oliko helppoa löytää käyttöön uusi kosmetiikkasarja, kun vaihtoehtoja on ääretön määrä. Mitenkään helppoa se ei ollut ja pelkäsin jopa ettei mitään Dermalogican veroista edes löydy.

iS Clinical valloitti meidät

Voisi sanoa niin, että iS Clinical löysi meidät eikä me sitä. Meillä oli pitkään aika ettemme edes kokeilleet mitään uutta Dermalogican lisäksi, kun se on niin ylivoimainen. Kun Dermalogica myytiin Unileverille kosmetologeihin iski epäilys tuotteiden muuttumisesta ja jakelukanavien vaihtumisesta. Itsekin koin ettei enää pysty luottamaan pelkästään yhteen myyntisarjaan, koska Unilever on mahtava yritys ja se voi tehdä ihan mitä tahansa. Halusin turvata selustani ja aloin katselemaan onko myynnissä mitään yhtä hyvää kuin Dermalogica on ollut. Tiesin sen olevan hyvin hankala tehtävä ja olin valmistautunut, että siihen menee paljon aikaa. Olin parin vuoden ajan nähnyt ulkomaisissa naisten lehdissä iS Clinicalin tuotteiden kehuja, mutta en edes tiennyt kuka sitä tuo maahan. Sen lisäksi, että tuotesarja on hyvä, pitää myös maahantuojan olla sopiva yhteistyöhön.
Eräässä Dermalogican koulutuspäivässä tuttu kollega antoi minulle iS Clinicalin Neck Perfect Complex kaulavoidenäytteen. Sen jälkeen olinkin ihan myyty, koska en ollut ikinä kokeillut mitään vastaavaa.


iS Clinical tekee sen mitä lupaakin 

Tuon kokeilun jälkeen aloin kuulla toisilta Dermalogicaa käyttäviltä kosmetologeilta, että he ovat ottaneet iS Clinicalin myyntiin. Pitkän harkinnan jälkeen otin yhteyttä A Class Beautyyn, joka maahantuo iS Clinicalia. Innostuin entistä enemmän tuotteista, kun kouluttaja Minttu Sahrman tuli meille niitä esittelemään. Olin myös todella tyytyväinen, että A Class Beautystä tullaan meille, eikä meidän aina tarvitse lähteä muualle. Samoin Mintun pätevä koulutus teki vaikutuksen. Ihmeen nopeasti kaikki natsasi kohdalleen ja päädyimme yhteistyöhön A Class Beautyn kanssa. Olen ollut tosi tyytyväinen tuohon päätökseen ja niin ovat olleet myös asiakkaat. Oli ihan sattumaa, että kohdallemme osui niin nopeasti Dermalogican veroinen iS Clinical. Suomeen tuodaan hoitosarjoja ammattilaisillekin ihan älyttömän paljon ja niillä kaikilla ei ole edes elämisen mahdollisuuksia. Vielä enemmän tulee kosmetiikkasarjoja jotka ovat suunnattu pelkästään kuluttajille ja niitähän emme edes voi harkita. iS Clinical on aika pian noussut ammattilaisten tietoisuuteen Euroopassakin, koska sen tuotteet ovat niin vaikuttavia. Heidän seerumiensa vaikutusainepitoisuudet ovat ylivoimaisia verrattuna muihin hoitosarjoihin ja se takaa tyytyväiset asiakkaat. Olenkin todella tyytyväinen, että niin lyhyen etsinnän jälkeen löytyi meille sopiva tuotesarja.

1 kommentti: