lauantai 8. joulukuuta 2018

Joulun paras lahja on lahjakortti kasvohoitoon!

Taas alkaa olla se aika, kun pitää keksiä jotain joululahjoiksi sopivaa. Vuosi menee niin äkkiä, että juurihan minä tästä samasta asiasta kirjoitin. Nyt vaan tuntuu siltä, että lahjakortit ovat vuosi vuodelta suositumpia lahjoja. Eikä vaan jouluksi, koska niitä ostetaan ympärivuoden syntymäpäiväksi, äitienpäiväksi ja eläkejuhliin.

Kasvohoito rentouttaa

Muistutan taas heti aluksi, että kannattaa hiukan kuulostella haluaako lahjan saaja tulla kasvohoitoon. Melkeinpä joka joulu ja äitienpäivä löytyy joku joka harmistuu kyseisestä lahjasta. Se on ikävä tilanne meille ja tälle lahjan saajalle ja myös lahjan antajalle. Emme halua ketään väkisin hoitaa joka kokee meidän työn syntisenä, tai turhana ja me annamme aina rahan takaisin lahjan saajalle, jos tällainen tilanne tulee. Olen vuosien aika todennut tämän helpoimmaksi, että annan nopeasti rahan takaisin ja säästymme monelta sättimiseltä ja mielipahalta. Onneksi näitä tapauksia on 1% ja kaikki muut ovat ilahtuneita ja tyytyväisiä lahjaansa. Usein mekin saadaan ylimääräisiä kiitoksia, kun asiakas on niin tyytyväinen päässessään kasvohoitoon. Kaikki tarvitsevat kosteutusta ja hoitoa iholleen ja kasvohoidon rentouttava vaikutus tuo paljon mielihyvää. Varsinkin ikääntyville kosketus on äärettömän tärkeää ja kasvohoidon hieronnat eivät ole kenellekään liian voimakkaita. Vanhusten kohdalla pitää kuitenkin ensin selvittää voiko he olla pitkällään, tai selällään. Istuvassa asennossa meillä ei voida kasvohoitoa tehdä ja joillekin huimaus tekee olon hankalaksi selällään. Kasvohoito tuottaa niin paljon mielihyvää ja rentoutumista, että siitä on iloa pitkään. 

Lahjakortin voi ostaa verkkokaupastakin

Helpoin tapa on ostaa lahjakortti meidän verkkokaupasta ja sieltä voi tulostaa A4 kokoisen lahjakortin lahjan saajalle. Maksu näkyy meillä heti joten kortti on heti voimassa. Sitten meiltä hoitolasta voi käydä hakemassa lahjakortin ohikulkiessaan. Siitä ei tarvitse etukäteen ilmoittaa vaan olemme näin ennen joulua varautuneet lahjakorttiostoksiin. Hoitolasta saa virallisemman näköisen lahjakortin joka on postikortin kokoinen ja kauniissa kirjekuoressa. Meiltä voi myös tilata lahjakortin niin, että lähetämme sen määrättyyn osoitteeseen ja laitamme siitä laskun sähköpostilla. Olemme yleensä hyvin joustavia ja kaikki mahdolliset tavat onnistuu. Tuo lahjakortti on voimassa puolivuotta, mutta se on viitteellinen aika, koska eihän se raha meiltä katoa. Joku aikamäärä kortissa pitää olla, koska muuten se unohtuu helposti käyttämättä. Lahjakortin voi kirjoittaa jollekin rahasummalle esimerkiksi viidellekympille, tai sitten määrittää joku kasvohoito esimerkiksi Nanolift 124€. Kumpaakin tapaa käytetään yhtä paljon ja meidän kannalta niissä ei ole eroa. Korostan vielä sitä, että jokainen asiakas saa meillä täsmähoidon. Koko hoito muokataan juuri sille ihmiselle ja ihotyypille sopivaksi. Itse vähän harmittelen tätä joulunajan kasvohoitomainontaa, kun monissa mainoksissa listataan joka ainoa sipaisu niin, että hoito vaikuttaa pitkältä ja tehokkaalta hintaansa nähden. Meillä ei ole mitään kasvohoitotarjouksia, koska teemme aina yhtä hyvä hoidon ja yhtä hyvillä aineilla on joulu, tai ei. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti