sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Joulukalenteritarjous on Hydra Cool Serum

Tämän aamun arvonnan voitti ULLA SAPMAN joka osallistui Facebookin kautta ja hän saa Sound Sleep Cocoon yövoiteen.Onnittelut! Olemme häneen yhteydessä.


Kaikki tarvitsevat kosteutta

Viimeistään nyt kannattaa aloittaa ihon lisäkosteuttaminen, vaikka mitään kuivuutta ei vielä tuntuisikaan. Parasta olisi ennalta ehkäisy ja se on varmaa, että ihon kosteuden tarve lisääntyy viimeistään tammi-helmikuussa. iS Clinicalin Hydra Cool Serum on puhdasta kosteutta joka sopii kaikille. Tuote on pipettipullossa niin kuin kaikki iS Clinicalin seerumit ja kerralla otetaan 3-4 tippaa ja levitetään ne koko kasvoille ja kaulalle. Riippuu hyvin paljon ihotyypistä miten paljon tippoja tarvitaan, mutta keskimäärin tuo 3-4 on riittävä. Oikein ohuelle ja kuivalle iholle voi mennä enemmänkin. Hydra Cool Serum on siitä erityisen hyvä seerumi, kun se sopii myös silmien ympärille. Hydra Cool Serum tuntuu myös rauhoittavan viilentävältä levitettäessä ja varsinkin herkkä couperosaiho hyötyy tästä. Usein myös kuivuminen ilmenee punoituksena ja kihelmöintinä ja siinä vaiheessa Hydra Cool Serum on jo välttämätöntä. 

13 kommenttia:

 1. Anonyymi10:36

  Kiva tämä arvontakuukausi! Vaikka ei omalle kohdalle ole osunutkaan... Kuvan pullo ei kyllä näytä pipettipullolta vaan pumppupurnukalta. Ei sillä, että olisi mitenkään olennainen asia �� Olisko tämä parempi tuote kuin Dermalogican Skin Hydrating Booster?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa tosiaankin onkin pumppupullo. Tämän teknisen osuuden tekee meidän nettipäällikkö Annukka ja hän on it-osaaja eikä tiedä tuotteista mitään. Hän on ottanut kuvan ilmeisesti ammattikoosta, tai 30ml pullosta joka on pumppupullo. Nyt tatjouksessa oleva 15ml on pipettipullossa.
   Näitä iS Clinicalin ja Dermalogican seerumeja ei voi verrata suoraan toisiinsa. Kummassakin on puhdasta hyaluronihappoa, mutta myös muita vaikutusaineita. Riippuu tilanteesta ja ihotyypistä kumpi on järkevämpi. Kesällä tämä Hydra Cool Serum käy päivävoiteesta joten se jättää lievän suojakerroksen ihon pintaankin. Dermalogican Skin Hydrating Booster ei käy yksinään vaan se vaatii aina päälleen voiteen.
   Onnea arvontaan.

   Inkeri

   Poista
 2. Mukaan arvontaan!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Mukaan
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Anonyymi14:23

  Mukana arvonnassa:)

  Marjukka

  VastaaPoista
 7. Anonyymi16:46

  Mukana.
  Eliisa

  VastaaPoista
 8. Mukana, talviaurinko :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi23:30

  Mukana arvonnassa.
  Elina

  VastaaPoista