perjantai 21. joulukuuta 2018

Lahjakortti on mieleinen jouluyllätys

Lahjakorttien myynti vilkastuu vuosi vuodelta myös muina aikoina kuin jouluna. Monella on jo vastenmielisyys turhia tavaroita kohtaan ja halutaan antaa läheiselle jotain henkilökohtaista. Vilkkain lahjakortti myynti on menossa juuri nyt.

Lahjakortin voi ostaa verkkokaupastakin

Tänään perjantaina 21.12 on vielä mahdollisuus hakea meiltä hoitolasta lahjakortti, mutta sen voi ostaa myös meidän verkkokaupasta. Olen tänään paikalla kello 20.30 asti ja meillä voi poiketa ilmoittamatta siitä erikseen. Osoitteesta www.kauneushoitolainkeri.fi voi maksaa ostokset heti ja tulostaa kauniin jouluisen lahjakortin. Lahjakortin voi ostaa joko määrätylle rahasummalle tai sitten jollekin hoidolle. Olemme hyvin joustavia lahjakortin suhteen ja sen voi käyttää hoitotuotteisiin yms. Voi myös maksaa itse lisää ja muuttaa valitun hoidon joksikin muuksi. Lahjakortti on voimassa puolivuotta. 

Hoitotuotteita ostetaan lahjaksi entistä enemmän

Tänä jouluna on selvästi vilkkaampaa kuin aikaisemmin hoitotuotteiden ostaminen lahjaksi. Aika moni mies on tullut ostoksille lapun kanssa missä on hoitotuotteista lista. Tämäkin on hyvä tapa hankkia varmaan tarpeelliset ja saajaa ilahduttavat lahjat. Tuota listaakaan ei tarvitse olla, jos kyse on meidän vakioasiakkaasta niin me voimme asiakaskortista tarkistaa mitä hän voisi tarvita. Voimme myös valita hyviä perushoitotuotteita tuntemattomallekin asiakkaalle pelkästään iän perusteella. Meillähän on nyt myös erilaisia edullisia hoitotuotepakkauksia ja niissä on niin hyvä hintaetu, että kannattaa ostaa itsellekin sellainen paketti. Nyt nuo CASTELBELIN vartalohoitotuotteet ovat aivan pilkkahintaan eli puolitin niiden hinnan. Vartalovoiteet maksaa nyt 15€ (31€) ja suihkuvaahto on 14€ (29€) ja niistä saa mukavia lahjoja. Suosittelen aina ostamaan vanhuksille hoitotuotteita joissa on hiukan tuoksua. Tuoksut tuo mielihyvää ja palvelutalojen perusvoiteet eivät tuoksu miltään ja ovat muutenkin aika ankeita. Castelbelissa on vielä jäljellä villiruusun tuoksuiset tuotteet ja toinen on kesäniitty joka on hyvin mieto tuoksu. Myös miehille tarkoitettua suihkuvaahtoa on vielä jäljellä pari pulloa ja sillähän voi pestä myös hiukset. Näitä Castelbelin suihkuvaahtoja voi käyttää ihan käsien pesuun ja meillähän on hoitolan vessassa Castelbelin tuotteet käsisaippuana ja käsivoiteena. 

ProNailsin kynsinauhavoide on pakattu pieneen tyylikkääseen pahvikoteloon ja niiden hinta on 10€. Ne ovat kiva pikkumuistaminen, vaikka työkavereille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti