maanantai 3. joulukuuta 2018

Joulukalenteritarjous 3.12 Barrier Defense Booster

Joulukalenteriarpajaiset voitti Marja Aronen, joka osallistui facebookin kautta arvontaa. Laitatko meille sähköpostia osoitteeseen info@kauneushoitolainkeri.fi ja kerro voitko hakea tuotteen meiltä vai postitammeko sen sinulle. Voittamasti iS Clinicalin naamio Hydra-Intensive Cooling Masque on ihana kosteuttaja talvi-iholle.

Dermalogican Barrier Defence Booster 79€ (norm. 107€) herkän ihon rauhoittava tehotippa oli joulukalenterin kolmannessa pallossa.Barrier Defence Booster rauhoittaa punoitusta

Barrier Defence Booster on Dermalogican uusimpia tuotteita ja se tuli myyntiin alkuvuodesta 2018. Barrier Defence Booster sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkkä ja couperoottinen iho saa näkyviä tuloksia tämän tehoaineen käytöstä. Tehotippa on kevyesti öljymäinen, mutta erittäin hyvin imeytyvä ja se sopii myös pintakuivalle rasvaiselle iholle. Barrier Defence Boosteria levitetään 2-3 tippaa kasvoille, mutta ei silmien ympärille. Suosittelen tätä tehotippaa käytettäväksi joka aamu ja ilta ihonpuhdistuksen jälkeen jonka perään Barrier Defence Boosterin päälle laitetaan ihotyypin mukainen hoitovoide.
Talvisään tuiskuissa ja tuulissa Barrier Defence Booster vahvistaa ihon omia suojamekanismeja ja sitoo ihon kosteutta. Samalla se vähentää ihon punoittelua ja vahvistaa pintaverisuonten seinämiä joka hidastaa couperosan syntyä. Nyt sinulla on vuorokausi aikaa ostaa tämä tuote edulliseen hintaan ja osallistua sen arvontaan.

6 kommenttia:

 1. Anonyymi10:23

  Mukana arvonnassa:)

  Marjukka

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 3. Testaisin! Saisko muuten toivoa, että jos sattuis osumaan joku arpa mulle, ettei koko nimee mainita. Teillä onkin jo mun yhteystiedot olemassa, kun vakiasiakas oon:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi17:04

  Talviaurinko mukana :)

  VastaaPoista
 5. Mukana :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Saara06:23

  Kiitokset mielenkiintoisesta blogista ja upeasta asiakaspalvelusta

  VastaaPoista