torstai 20. joulukuuta 2018

Joulukalenterista löytyi Youth Serum

Eilisen joulukalenterituotteen eli Neck Perfect Complexin voitti MARI joka osallistui blogin kautta. Onnittelut! Otatko meihin yhteyttä sähköpostilla info@kauneushoitolainkeri.fi, koska nyt en ole varma onko meillä yhteystiedot olemassa.



Youth Serum on iS Clinicalin tehokkain seruumi ihon kiinteytymiseen ja samalla se myös kosteuttaa ja vähentää uv-säteilyn tuhoja ihosolukossa. Se on ohut hyvin imeytyvä geeli mitä käytetään aamulla ja illalla ensimmäiseksi. Tämä seerumi sopii myös silmänympärille ja se on vaikutukseltaa turvotusta poistava. Youth Serum tekee nopeasti ihosta kimmoisamman ja kiinteämmän ja sen kosteuttava vaikutus on erinomainen tähän vuoden aikaan. Tällä hetkellä Youth Serum on meillä erittäin suosittu, koska monet Dermatude hoitosarjaa ottavat käyttävät sitä kotihoidossa. Dermatude-kasvohoito parantaa tuntuvasti kotihoitotuotteiden imeytymistä ja Youth Serumin kiinteyttävä ja kosteuttava vaikutus on vanhenevalle iholle tarpeen. Youth Serum sisältää runsaan antioxidanttiseoksen joka lisää ihosolujen suojautumista uv-säteilyn aiheuttamaa ihosyöpää vastaan. Tämä seerumi on ainutlaatuinen juuri tämän ihosyövän riskiä vähentävän vaikutuksen vuoksi, koska tähän asti kosmetiikalla on voitu vaan hidastaa uv-säteilyn aiheuttamaa vanhentumista vastaan. Youth Serum sopii kaikille yli kolmekymppisille. Huomioikaa myös, että Youth Serum pakkaus sisältää 30ml, kun yleensä seerumit ovat 15ml.

Lempiseerumini

Youth Serum on tämän hetken lempiseerumini ja se sopii kosteutta tarvitsevalle vanhemmalle iholle erinomaisesti. Youth Serumilla on monipuolinen vaikutus ihon vanhenemisen hidastamiseen ja kiinteyttämiseen. Tämä seerumi oli ensimmäinen koko kasvoille tarkoitettu tuote mitä iS Clinicalilta kokeilin viime keväänä. Sitä ennen olin käyttänyt heiltä vaan Neckperfect Complex (95€) kaulavoidetta, johon ihastuin heti ja odotukseni kasvojen hoitotuotteiden kohdalla oli suuri. Laitoin illalla Youth Serumin ja sen päälle Youth Intensive Cremen (229€) ja aamulla näin iholla selvän muutoksen. Olin siitä hämmästynyt, koska yleensä näin näkyviä eroja ei tule ja ihoni on kuitenkin muuten hyvin hoidettu. Kysyin vielä mieheltänikin huomaako hän eron ja hän sanoi huomaavansa, mutta tässä pitää huomioda, että se saattoi olla sanottu minun mielikseni :). Ainakin 3-5 päivän jälkeen tunsin selvästi miten ihoni tuntui napakammalta ja tiiviimmältä. Meikki oli mukavampi levittää, kun iho ei ollut niin höllyvä. 

9 kommenttia:

  1. Mukana taas! Ja kiitos kaulavoiteesta...tulee tarpeeseen! Laitan sähköpostia teille😊

    VastaaPoista
  2. Mukaan!
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  3. Anonyymi11:20

    Mukaan arvontaan!
    Eliisa

    VastaaPoista
  4. Anonyymi12:21

    Mukana arvonnassa:)

    Marjukka

    VastaaPoista
  5. Anonyymi21:51

    Tuleekohan tämä jo toisen kerran. Mukana:)

    Marjukka

    VastaaPoista
  6. Anonyymi23:55

    Mukana arvonnassa.
    EevaV

    VastaaPoista
  7. Mukana edelleen :)

    VastaaPoista