torstai 20. joulukuuta 2018

Vielä ehdit jouluostoksille!

Vielä on torstai ja perjantai aikaa piipahtaa meille jouluostoksille. Olen kumpanakin päivänä työssä kello 19.30 saakka joten iltasellakin voi poiketa. Lahjakortit ovat tietysti joka joulu meidän ensisijainen joululahjaidea, mutta tänä vuonna meillä on erityisen hyviä hoitotuotepakkauksia edulliseen hintaan.

ATHLEISURE ESSENTIELS PAKKAUS NYT 25€ (58€)
Kiva hoitotuotesetti kenelle tahansa. Pakkauksessa on matkakokoiset SkinPerfect Primer sk 30 meikinpohjustusaine, Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamio ja Multi-Active Toner hoitosuihke. Tuotteet on pakattu tyylikkääseen meikkipussiin. Tuo Stress Positive Eye Lift ( norm.koko 88€) tulee tarpeeseen joulunpyhinä. Se vähentää turvotusta ja silmäpusseja ja nehän vaivaa taatusti, jos yhtään syö joululaatikoita ja suolaisia kaloja ja kinkkua.

Athleisure Essentiels tuotteet sopivat aivan kaikille ja meikkipussi on tyylikkään läpinäkyvä. 

BREAKOUT CLEARING SKIN KIT NYT 19€ (32€)
Tämä on tarkoitettu 10-25-vuotiaille pojille ja tytöille normalisoimaan ihon talineritystä ja estämään kuivuutta. Paketti sisältää Washing Foam (75ml) puhdistusgeelin, Skin Smoothing Hydrating Lotion (30 ml) kosteusemulsion ja Clearing Booster paikallishoitoaineen finneille. Nämä tuotteet sopivat kenelle tahansa ja ihan esiteinit pääsevät niiden avulla opettelemaan ihonhoitoa.

SMOOTH SKIN FAVORITES NYT 39€ (65€)
Tässä pakkauksessa on Speacial Cleansing Gel (50m) puhdistusgeeli, Daily Microfoliant kuorinta-aine matkakoko ja Skin Smoothing Cream (15 ml) ja nämä tuotteet riittävät noin 2-3 viikon käyttöön.
 Ne kannattaa ostaa itsellekin matkatuotteiksi.

DAILY GLOW DUO NYT 19€ (26€)
Pakkauksessa on Precleanse Balm + pikkuharja alkupuhdistusbalsami matkakoisena ja Daily Microfoliant mikrokuorintajauhe pikkukokona. Nämä kaksi tuotetta, kun lisätään joka päiväiseen ihonhoitoon alkaa tapahtumaan muutos parempaan suuntaan.

QDermalogican tyylikkäät joulupakkaukset


PIKKUPAKETTEJA
Meillä on myös muutama pieni joululahjaksi sopiva tuotepakkaus. ProNailsin supersuosittu kynsinauhaöljy söpössä pahvipakkauksessa joka sopii joulukuusen koristeeksi. Niiden hinta on 10€. Punaiseen sifonkipussukkaan pakattu Castelbel minisaippua ja käsivoiteen käsilaukkukoko yht.12€. Myymme myös kaikki muut CASTELBEL suihkuvaahdot ja vartalovoiteet puoleenhintaan! Vartalovoide maksaa normaalisti 31€ ja NYT 15€ ja suihkuvaahto on 29€ NYT 14€. Niistä saa oikein kivat joululahjat ja suihkuvaahdoissa on jäljellä muutama
 miesten tuoksukin. Myymme ne kaikki nyt pois ja otamme lisää vasta keväällä äitienpäiväksi.


2 kommenttia:

  1. Hei!Olen mukana joulukalenteri arvonnassa! T. Virpi Koivuniemi

    VastaaPoista
  2. He! Olen mukana joulukalenteri arvonnassa! T. Virpi Koivuniemi

    VastaaPoista