sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Dermatude-kasvohoidon eri vaiheet

On aika vaikea selittää miten jokin hoito tehdään ja varsinkin miltä se tuntuu ellei lukija ole itse saanut kyseistä hoitoa. Dermatude-kasvohoidosta on tullut muutamassa viikossa todella suosittu hoito ja useita hoitosarjoja on aloitettu.

Dermatude-kasvohoito kestää noin tunnin

Dermatude-kasvohoidon ehtii tehdä, vaikka ruokatunnilla, koska siinä menee aikaa tunnin verran. Yksittäisen hoidon hinta on 170€ ja siinä käsitellään koko kasvot silmänympäryksineen ja kaula. Nyt meillä on vuodenvaihteeseen saakka tarjous, että neljän kerran kasvohoito maksaa 600€. Hoidot voi tehdä ensi vuoden puolella, jos varaukset tekee ennen vuodenvaihdetta. Koko sarjaa ei tarvitse maksaa kerralla vaan sen voi tehdä joka hoidon yhteydessä. Asiakkaan ei ole pakko sitoutua neljän kerran sarjaan vaan jokaisen hoidon jälkeen voi päättää varataanko seuraava ja viimeisestä hoitokerrasta saa tuon alennuksen mikä sarjahoitoon kuuluu, jos hoidot on tehty hoitosarjan tavoin 1-3 viikon välein. Silloin, kun tehdään sarjahoitoa se pitää tehdä tiiviisti lyhyeillä väleillä. Joskus asiakkaat ajattelevat ottavansa sarjahoidon ja tehdä hoidot kerran kuukaudessa. Siinä hoidon tehosta katoaa ainakin kolmasosa. Ihosolukko toimii aivan samoin kuin koko muukin elimistö. Esimerkiksi, jos haluaa nostaa kuntoaan kuntosalilla se ei toimi, jos siellä käydään kerran kuukaudessa. Sama tapahtuu fysioterapiassa, jos kuntoutetaan esimerkiksi kauan kipsissä ollutta jalkaa. Hoidot pitää tehdä tiiviinä sarjana ettei edellisen hoidon vaikutus heikkene ennen seuraavaa hoitoa. Kasvojen lihaksien ja ihosolukon kuntoutus tapahtuu samoin kuin muissakin lihaksissa. Sarjahoitojen välillä voi olla joskus viikon verran ja välillä kolmekin viikkoa, koska sillä ei ole merkitystä onko välit koko ajan yhtä pitkät.

Dermatude-kasvohoidossa on useita hoitovaiheita

Muutama on kysynyt laitetaanko asiakas johonkin koneeseen ja jätetään yksin makoilemaan. Ei todellakaan, vaikka hoito tehdään Dermatude-laitteella niin kosmetologi tekee hoitoa koko ajan. Hoito aloitetaan silmämeikin poistolla ja ihon puhdistuksella ja sen jälkeen laitetaan kuorinta-aine vaikuttamaan. Dermatude-laitteen mukana tuli ne hoitoaineet mitä hoidossa käytetään eli ne ovat ihan omat tuotteet mitä ei muissa hoidoissamme käytetä. Dermatudella on myös kotihoitoon tarkoitettuja tuotteita, mutta meidän asiakkaat voivat pitäytyä Dermalogicassa ja iS Clinicalissa. Dermatuden tuo  Suomeen sama maahantuoja kuin iS Clinicalinkin ja senkin takia nämä kaksi hoitoarjaa täydentää toisijaan. Kuorintavaiheen jälkeen iholle levitetään runsas määrä valittua hoitoampullia ja aloitetaan varsinainen hoitovaihe. Hoitopää on kynän näköinen laite ja ihoon kohdistuva pää on noin sentin halkaisijaltaan. Hoitopäällä tehdään pyörittelevää liikettä niin, että joka kohta ihossa tulee käsitellä 2-3 kertaa. Hoito tuntuu voimakkaalta tärinältä ja yleensä se ei satu, vaikka onkin hyvin erilaista kuin kasvohoidot yleensä. Hoitopään voimakkuutta säädetään sen mukaan miten ohuella iholla liikutaan. Hoitopää tekee tuhansia mikrokanavia sekunnissa ja koko kasvojen käsittelyyn menee noin 15-20 minuuttia. Hoitopäällä voidaan käsitellä silmänympärykset ihan ripsirajaan saakka ja samoin suunympärystä hoidetaan huulten limakalvon rajaan asti. Iho voi hoidon jälkeen hiukan punoittaa, mutta yleensä sekin rauhoittuu naamion aikana. Naamio on levymäinen geelinaamio mikä levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa viisitoistaminuuttia. Se rauhoittaa ja rentouttaa ja iho on heleän kuulakas ja sileä, kun naamio poistetaan. Hoidon jälkeen iholle jää runsaasti vaikutusaineita joiden olisi hyvä saada imeytyä ihoon seuraavaan aamuun saakka. Nyt jo kokemuksesta tiedän, että mikrokanavien kautta hoitoaineet imeytyvät todella hyvin ja iho voi olla aamulla jopa kuivan tuntuinen mikä on hämmästyttävää, kun hoitoaineita jää iholle niin paljon. Tämä jatkuu useampia päiviä, että iho vaatii huomattavan runsaasti hoitotuotteita, koska iho pystyy vastaanottamaan niitä enemmän kuin muulloin. Hyvin harvoin iho punoittaa hoidon jälkeen ja hoidon jälkeen voi mennä, vaikka työhön. Meikkiä en kuitenkaan suosittele samana päivänä, koska hoitoaineiden olisi hyvä saada imeytyä rauhassa. Tervetuloa kokeilemaan uutta kasvohoitoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti